Norwich - Arsenal 2-2 PL

Diskussion om Arsenals kampe. Herunder optakter, debat før kampen, M.O.M afsteminger og Post-match debat. Debat mens kampene foregår sker i 'Live Kampe'.

Moderator: admin

Post Reply
User avatar
Sir_Hisss
Normal Bruger
Posts: 2131
Joined: 20. Sep. 2007 15:51
Location: Playboy Mansion

Norwich - Arsenal 2-2 PL

Post by Sir_Hisss » 1. Dec. 2019 23:59

Ny manager, ny optimisme …. måske.

Dagens kamp mod Norwich viser i hvert fald tydeligt at der ikke er noget quick fix. Vi har ganske enkelt alt for mange spillere i start opstillingen der ikke er gode nok til Arsenal, ikke er gode nok til at få os i top 4. og som ikke engang vil være automatiske startere hos ikke Big Six holdene. Jeg nævner i flæng - Kolasinac - Luiz - Mustafi - Xhaka - Ozil - mange vil også tilføje Chambers til den liste og Willock er ligeledes meget ung og meget rå.

Hvorfor Ljungberg havde valgt at starte med Kolasinac på bekostning af Tierney er en gåde. Ligeledes gådefuldt hvorfor Mustafi fik en start og det samme med Xhaka. Egentlig også med Ozil men han MÅ starte pga. hans løn og i et desperat håb om at komme af med ham på en eller anden måde til sommer.

Mål 1 var en smuk katastrofe af elendig forsvar af Luiz, Mustafi og Xhaka … altså Ljungbergs mænd … Pukki er alene, Luiz og Mus bare bakker og bakker og bakker …. hvor er de på vej hen … Xhaka sejler rundt bagved og er som altid ubeslutsom. Pukki helt alene har masser af tid og ingen pres og bang - Mål.
Mål 2. var så udelukkende Mustafi og Xhaka … Xhaka bliver igen, igen fanget, groundhog day, løber ikke rigtigt med tilbage, sådan lidt alibi-tilbageløb, Mustafi bakker igen … ved stadig ikke hvor han er på vej hen … og bang endnu et mål.

Spørgsmål …. hvorfor startede disse spillere inde? De har fået chancen og er slet og ret ikke gode nok.
Underlige udskiftninger …. Hvorfor kommer Torreira ind i noget før? Hvorfor kommer Saka ind før Pepe? Hvorfor får Pepe ikke de sidste 20 min. for en på dagen elendig Lacazette og en som vanligt usynlig Ozil. Pepe ligner for øvrigt et af de største transfer flops nogensinde. Fatter stadig ikke at vi ikke købte den tried and proven Wilfred Zaha.

Dommeren reddet vores røv … tak til verdens dårligste ide .. VAR. Derudover må Leno sammen med Abu være sæsonens i særklasse bedste Arsenal spillere. Abu score og Leno laver små mirakler i mål.

Ljungberg karakter må være 03 - ikke bestået på nogen front.
"Wenger's like Mugabe, he won't go". :D :D

Post Reply