Arsenal 1-1 Wolves (PL) MoM/Post Debat

Diskussion om Arsenals kampe. Herunder optakter, debat før kampen, M.O.M afsteminger og Post-match debat. Debat mens kampene foregår sker i 'Live Kampe'.

Moderator: admin

Post Reply

Hvem var Arsenals bedste spiller?

Poll ended at 20. Nov. 2018 17:50

Leno
3
100%
Bellerin
0
No votes
Holding
0
No votes
Mustafi
0
No votes
Kolasinac
0
No votes
Torreira
0
No votes
Xhaka
0
No votes
Iwobi
0
No votes
Ozil
0
No votes
Aubameyang
0
No votes
Lacazette
0
No votes
Mkhi
0
No votes
Ramsey
0
No votes
Guendouzi
0
No votes
 
Total votes: 3

User avatar
Niels Lønberg
Arsenal Danmark medlem
Posts: 2506
Joined: 25. Jul. 2006 23:53
Location: Kolding

Arsenal 1-1 Wolves (PL) MoM/Post Debat

Post by Niels Lønberg » 13. Nov. 2018 8:06

Det var vel nok den dårligste kamp vi har spillet under Emery. Det er langt fra den første kamp, hvor vi har været virkelige dårlige i første halvleg, men den her kamp topper alligvel mange af de tidlgiere kampe. Hvis vi ikke havde haft Leno og heldet på vores side, så havde vi tabt denne kamp.

Rent statistisk, så performer vi som et midterhold i Premier League i forhold til de chancer vi formår at skabe, og dem vi giver væk i den anden ende. Hvordan vi endnu engang slipper afsted uden et nederlag, er efterhånden lidt af et mirakel.

Image

Emery har virkelig noget at arbejde med i landskampspausen. Det er et problem, at vi overhovedet ikke kommer ud af starthullerne. Der hersker ingen tvivl om, at vi går den forkerte vej i tabellen, hvis vi ikke forbedrer os. Vi kan ikke blive ved med at spille på denne måde og stadig blive ved med at hente point. Det vil udligne sig over tid.

Leno er uden tvivl kampens spiller. Han beviser virkelig, hvorfor han er førstevalget nu. Derudover synes jeg Torreira og Bellerin havde en okay kamp. Det var især dejligt at se Bellerins kynisme, da han hev Adama Traoré ned, så Wolves ikke kunne starte en kontraangreb efter en dødbold.

Det bliver en spændende periode efter landskampspausen med kampe mod Bournemouth, Spurs og Manchester United. Kan vi bevise, at vi vil spille med om Top 4 i denne sæson - eller bliver vi stille og roligt hægtet af?

Post Reply