55. Ainsley Maitland-Niles

Her kan man løbende diskutere nuværende og tidligere Arsenal spillere og deres præstationer. Afsluttede Arsenal spiller handler kan også diskuteres her.

Moderator: admin

Cliffen
Arsenal Danmark medlem
Posts: 2568
Joined: 27. Feb. 2009 11:03

Re: 55. Ainsley Maitland-Niles

Post by Cliffen » 13. Jun. 2018 10:54

Først og fremmest er det en rigtig god nyhed, at han forlænger med os. Han har virkelig potentiale og viste sit værd på flere positioner i sidste sæson.
Jeg synes det er svært at sige på nuværende tidspunkt, hvordan han passer ind i startopstillingen, da jeg endnu ikke er klar over, hvilken formation Emery vil spille.
Hvis Emery lægger meget vægt på højt/aggressivt presspil og vil spille med en midtbanetrio, kunne Ramsey, Maitland-Niles og den nye mand fra Uruguay potentielt være en meget god trio. Der ville vi måske mangle en playmaker-type, men hvis Mkhitaryan og Özil begge spiller er behovet for en playmaker hos de tre midtbanespillere ikke helt så stort.
Spændende bliver det i hvert fald...

peterdebel
Normal Bruger
Posts: 7444
Joined: 10. Jan. 2015 20:12

Re: 55. Ainsley Maitland-Niles

Post by peterdebel » 5. Aug. 2018 22:10

Med Nacho stadig ikke helt ovenpå efter VM og med en langtidsskadet Kolasinac, kan det tyde på at Ainsley for chancen for os i starten af sæsonen. Dét bliver interessant hvis det sker.

Edit: Øv..Ude i 8 uger med ødelagt lægben..
....Altid noget at brokke sig over når der postes.

peterdebel
Normal Bruger
Posts: 7444
Joined: 10. Jan. 2015 20:12

Re: 55. Ainsley Maitland-Niles

Post by peterdebel » 14. Mar. 2019 23:06

AMN er rimelig hurtig og atletisk bygget. Sjældent han tager de store chancer i sit spil, men det er ofte solidt og Emery er ikke bange for at bruge ham i de store kampe. Boldomgangen kunne nogle gange være bedre men han er stadig ung og dét at han bruges i flere forskellige positioner. Højreback og midtbanen hjælper heller ikke på hans udvikling.

Tillykke med hans første europæiske mål, da vi på hjemmebane vinder 3-0 over Rennes og går videre i EL.
....Altid noget at brokke sig over når der postes.

Post Reply